Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

'Hercai' dizisi ile yıldızı parlayan ve ardından Tuzak dizisi ile kariyerine devam eden Akın Akınözü, kafede sevgilisi ile kahve içerken görüntülendi. Çıkışta deprem için konuşan Akınözü, "Dizi finali yaklaşıyor, kariyer anlamında güzel ama manevi anlamda kötü bir yıl geçiriyorum. Kahramanmaraş depremi beni derinden yaraladı. Kolay kolay kapanmayacak ve unutulmayacak yaralar açtı çoğu kişiye, dualarım onlarla, elimden geldiğince ben de yardımcı olmaya çalıştım. Ne diyebilirim ki!" ifadelerini kullandı.

En popüler erkek oyuncular belli oldu!

Akın Akınözü, 29 Mart-4 Nisan arasında sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular listesinde 2. sırayı aldı. Akın Akınözü 49 bin 700 ileti sayısı ile en çok konuşulan erkek oyuncular listesinde Onur Seyit Yaran'ın hemen bir sıra altında yer aldı. Akın Akınözü ve Onur Seyit Yaran arasındaki rekabet devam ederken, Engin Akyürek, Alp Navruz, Halil İbrahim Ceyhan, Emre Kıvılcım, Mert Ramazan Demir, Barış Arduç, Bilal Yiğit Koçak ve Gökhan Alkan gibi isimlerde listede yerini aldı.