'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor? 'Aldatmak' dizisinden kötü haber! Final mi yapıyor?

Akın Akınözü'nün Aslıhan Malbora ile başrolünde yer aldığı "Yaban Çiçekleri" tanıtımı ile şimdiden dikkat çekmeyi başardı. Yurt içinde ve yurt dışında milyonlarca hayranı olan Akın Akınözü dünya çapında kısa sürede milyonlarca hayranın tebrik yorumlarıyla gündeme damgasını vurdu.

AKIN AKINÖZÜ DÜNYA GÜNDEMİNE OTURDU

Akın Akınözü başta Türkiye olmak üzere; Amerika, Almanya, Fransa, Kosta Rika, Mısır, Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri, Morocco, Libya, Rusya, İtalya, Hollanda, Belçika, Honduras, Peru, Arjantin, Kolombiya, Panama, İspanya, Şili, Portekiz, Finlandiya, Ekvador, Kuzey Makedonya, Brezilya, Yunanistan, Katar popüler gündeminde trendlerde yerini aldı.

ASLIHAN MALBORA İLE UYUMU DİKKAT ÇEKTİ

Atv,  yeni dizi için kolları savadı. Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği, kreatif danışmanlığını Zeynep Günay’ın yaptığı, kadrosu ve hikayesiyle merak uyandıran yeni dizi Yaban Çiçekleri’nin ilk tanıtımı yayınlandı. Duygusal ve etkileyici sahnelerin yer aldığı tanıtım, yayınlanır yayınlanmaz büyük beğeni topladı. Çift olarak ilk kez ekrana gelecek olan Akın Akınözü ve Aslıhan Malbora’ya ise sosyal medyada beğeni dolu yorumlar geldi. 

işçi haber-yaban çiçekleri