Reyting rekorları kıran Hercai dizisinde Miran karakteriyle büyük bir hayran kitlesi kazanan Akın Akınözü, yeni dizisi için hazırlıklarını sürdürüyor. Ünlü oyuncunun, Aile Albümü dizisindeki partneri artık kesinleşti. Akın Akınözü, Kübra dizisinin yıldızıyla başrolü paylaşacak.

Akın Akınözü'nün partneri kesinleşti!

Ebru Şahin ile başrolünü paylaştığı Hercai dizisinde Miran karakteriyle tanınan Akın Akınözü, şimdi de yeni projesi Aile Albümü için hazırlıklarına devam ediyor. Bu proje, Zeynep Günay'ın yöneteceği bir yapım olarak biliniyor ve Akın Akınözü'nün "Kılıç" karakterine hayat vereceği açıklanmıştı.

Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı Ünlü oyuncu koronavirüse yakalandı

Aile Albümü, Aslıhan Malbora anlaştı!

Henüz hangi kanalda yayınlanacağı netleşmeyen dizide ünlü oyuncunun partneri de belirlendi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, son olarak Netflix'te izleyicilerle buluşacak olan "Kübra" dizisinde Çağatay Ulusoy'un partneri olan Aslıhan Malbora, bu sezon birçok dizi ve film projesiyle görüştükten sonra "Aile Albümü" dizisiyle prensipte anlaştı. Dizi, güçlü bir aşk hikayesini etkili bir şekilde ekrana taşıyacak ve senaryosu konusunda titiz bir çalışma devam ediyor.