İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, ziyaret kapsamında gittiği Giresun Yağlıdere'de konuştu.

Çatalca'da 5 ev, havuzlarıyla birlikte çalındı! Çatalca'da 5 ev, havuzlarıyla birlikte çalındı!

Akşener, kendi çağrıları sonrasında iktidarın KYK borçlarının faizlerini sildiğini belirterek “Bu çocukların anaparayı ödeyebilmeleri için sosyal sorumluluk projelerinde görev almalarını sağlayın. İstihdam yaratın” dedi.

Akşener, “Siyaset ne biliyor musun kızım? Sana hizmet, senin geleceğini hazırlamak. Bizlerin görevi, sizin yarınınızı, bugününüzü hazırlamak. Biz siyasetçilerin görevi sizlerin, esnafın, fındık yetiştiricisinin, çiftçinin, köylünün, besicinin, işçinin, memurun, ev kadınının, üniversitede okuyan gencin, emeklinin, EYT'linin derdini öğrenip sonra çözüm üreterek size sunmak. Bu yapılıyor mu Türkiye'de, hayır. Birbirimizle dövüşmemizden sonra, birbirimizle konuşmamızdan sonra 'Ceketimi assam seçilirim' diye bir siyaset çıktı. Sen çırak çıktın ama biz dövüştük. Senin işine yaramadı” diye konuştu.

"BİR ŞEY DAHA ÖNERİYORUZ: "GENÇLERİN BORÇLARINI ÖDEMESİ İÇİN İSTİHDAM"

Türkiye’de yaşanan sorunları Meclis’te gündeme getirdiklerini belirten Akşener, “Mesela KYK borçlarının faizlerinin silinmesini yerine getirdiler. Biz bir şey daha öneriyoruz. Bu çocukların iş bulamama gibi bir problemleri var. Bu çocukların iş bulmasını sağlamalıyız. Üniversite mezunu kredi almış çocuklarımızdan bahsediyorum. Onun için istihdam yaratmalıyız. Bu çocukların ana parayı ödeyebilmesi için de çalışması lazım. Bu çocuklar yan gelip yatmak istemiyor. İş istiyor iş." ifadelerini kullandı.