Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Yunanistan'da kaza geçiren Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Bu ziyaret sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile de karşılaşan Koç, ellerini cebine sokmuş şekilde görüntülenmesiyle ilgili eleştirilere yanıt verdi. Koç, bu durumun bir saygısızlık olmadığını, tam tersine bir alışkanlık olduğunu belirtti.

"BİLE BİLE SAYGISIZLIK YAPMAM"

Böyle bir hareketi bilerek yapmayacağını söyleyen Ali Koç, şu ifadeleri kullandı:

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütleriyle mücadelede ortak adım atma kararı aldık Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör örgütleriyle mücadelede ortak adım atma kararı aldık

"Bir hata yaptım. Sayın Cumhurbaşkanımızı hastaneden uğurlarken o kadar dostane bir ortamda sohbetimiz oldu. Elim cebimde anlık bir görüntü var. Biz devlete nasıl saygı gösterildiğini bilen, eğitimden geçmiş insanlarız. Tamamen anlık bir olay. Bilinçli bir şekilde ben hem Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a hem de bu ülkenin cumhurbaşkanına, bile bile saygısızlık yapmam"

Ne OLMUŞTU?

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Esas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve eşi Vuslat Doğan Sabancı'nın geçirdiği trafik kazasından sonra Yunanistan'daki hastaneye gitmişti. Hastanede Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile karşılaşan Ali Koç, saygısızlık olarak yorumlanabilecek bir şekilde ellerini cebine sokmuştu. Bu durum sosyal medyada büyük tepki toplamıştı.