Uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ali Sayan, annesi Havva Sayan'ın kafasını kesip balkondan aşağı atmıştı. Ardından evini ateşe veren zanlı yakalanarak adliyeye sevk edilmişti. 

Bakan Yerlikaya'dan Fatih'teki gaspçıyla ilgili açıklama Bakan Yerlikaya'dan Fatih'teki gaspçıyla ilgili açıklama

Türkiye'nin günlerdir konuştuğu Bağcılar cinayetinde sıcak gelişme ortaya atıldı. Psikolojik sorunları ve uyuşturucu bağımlısı olduğu iddia edilen Ali Sayan önce annesini bıçakla öldürdü sonra kestiği başını sokağa attı. Olayın ardından Twitter'da sansürsüz fotoğraf yayınlandı ve büyük bir infial yarattı.

Tüm ülkeyi derinden etkileyen olan yaşanmadan önce Ali Sayan'ın annesiyle birlikte çektiği video gündem oldu.

@huqqabey_

Annesinin Başını Kesen Ve Sokağa Fırlatan Ali Sayan'ın Telefonundan Annesiyle aslında mutlu Olduğunu gösteren ve annesini sevdigini belirten bir Video bulundu .

♬ Annem - Candan Erçetin

EMNİYETTEN AÇIKLAMA GELDİ

Vahşetle ilgili Emniyetten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı;

''Kasten Öldürme suçu ile ilgili, Bağcılar ilçesinde yürütülençalışmalarda; saat: 16.00 sıralarında Fevzi Çakmak Mahallesi'ndemeydana gelen olayda, H.S.(58) isimli kadın şahsın, A.S.(26) isimli şahıstarafından bıçakla yaralanarak öldürüldüğü belirlenmiş, olay yerine intikal edilmiştir. Araştırmalarda; A.S. isimli şüpheli şahsın H.S. isimli öldürülen kadınşahsın oğlu olduğu belirlenmiş ve ayrıca şüpheli şahısın ruh ve sinirhastalıklarından firari durumda olduğu anlaşılmıştır. Şüpheli şahıs olay yerinde olayı gerçekleştirdiği suç aletleriyle beraber görevlilerimizce yakalanmıştır. Konu ile ilgili yakalanan şüpheli şahıs adli makamlara sevk edilmiştir. Tahkikat devam etmektedir.''