‘’Gedelli’’ adlı kasabada yaşayan üç amca oğlunun hikayesini konu alan; yönetmenliğini Yahya
Samancı, senaristliğini Mustafa Becit, Ali Asaf Elmas, ve Teoman Gök'ün üstlendiği ‘’Gönül Dağı’’ dizisi
yeni bölümüyle bu akşam izleyiciyle buluşacak.

Gönül Dağı 122. Bölüm Full İzle! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm izle! Gönül Dağı  Yeni Bölüm Tek Parça izle..

Fragmanı izleyenler heyecanla bu akşamı bekliyor.

Yeni bölümde neler olacak?

Roketin ikinci kez patlamasından sonra kasabalıların evlerine zarar gelmiştir. Kasabalılar amcaoğullarından şikayetçi olurlar. Taner, bir yandan roketin patlamasının sebebini araştırırken, diğer yandan kasabalının baskısıyla karşılaşır. Amcaoğulları bu durumda ne yapacaktır? Cemile ve Asuman, eşleri için endişelenir. Artık TVR için çalışmalarını istemezler. Ramazan ve Veysel'in tepkisi ne olacaktır? Elif, sağlık ocağında buldukları bebeğin yurda verilmesinden dolayı üzgündür. Kenan eşini mutlu edebilmek için ne yapacaktır?

Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi! Yeşilçam'ın yıldızı Ahu Tuğba'dan sevenlerini üzecek haber: Trafik Kazası geçirdi!

Gönül Dağı

Son bölümde ne olmuştu?

Amcaoğulları roketi geliştirmek için çalışmaya geri dönmüştü.. Hüseyin ve Adile'nin nikahı sonrasında beklemedikleri bir şeyle karşılaşmışlardı. Selma, soruşturma devam ettiği için öğretmenlik mesleğine ara vermek zorunda kaldı. Öğrencilerine veda etmek için okula gitti. Ali, Yusuf ve Ramazan Jr. "Selma Öğretmen'i Kurtarma Operasyonu" yapmaya karar vermişlerdi.