Daha önce ülkemizde Beşiktaş forması terleten Anderson Talisca'nın İnstagram profil fotoğrafından kulüp formalı fotoğrafını kaldırması transfer dedikodularını daha da alevlendirdi.

Suudi Arabistan Ligi'nde top koşturan Brezilyalı yıldız sosyal medya hesabında değişikliğe gitti. Profilindeki Al-Nassr yazısını kaldıran Talisca '' Yeni Proje '' paylaşımında bulundu. 

SÖZLEŞMESİ 2026'DA SON BULUYOR

29 yaşındaki Anderson Talisca'nın, 2021-22 sezonunda transfer olduğu Al-Nassr ile Haziran 2026'ya kadar sözleşmesi bulunuyor. Suudi Pro Ligi'nde geçen sezon 23 maça çıkan Talisca, 20 gol ve 2 asiste imza attı. 

Ankaragücü, Emre Belözoğlu ile 33 yıllık hasrete son vermek istiyor Ankaragücü, Emre Belözoğlu ile 33 yıllık hasrete son vermek istiyor

TALİSCA'YA TEPKİ

Al Nassr ile Benfica hazırlık maçı için karşı karşıya geldi. Benfica maçtan 4-1'lik ezici bir performans sergileyerek ayrıldı. Portekiz basınında yer alan haberlere göre karşılaşmayı 16 bin seyirci izledi. Tribündeki taraftarlar Cristiano Ronaldo'yu alkışlarken Anderson Talisca'yı ise ıslık yağmuruna tuttu. 

Ronaldo, fotoğraf çektirmek isteyen rakip antrenörü itti!

RONALDO ONU İSTEMİYOR

Cristiano Ronaldo'nun takımda istemediği iddia edilen Andeson Talisca'nın sosyal medya hesabındaki yaptığı değişiklikler transfer dedikodularının ekmeğine yağ sürdü.  Daha önce adı Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile anılan Brezilyalı orta saha oyuncusunun geleceği merak ediliyor.