Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: 19 Mayıs tarihi sizler için bir ilham kaynağı olmuştur Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: 19 Mayıs tarihi sizler için bir ilham kaynağı olmuştur

Ankara Emniyet Müdürlüğü, son dönemde dışarıya bilgi sızdırılması iddialarıyla çalkalanıyor. Yetkililer, bu duruma yönelik 'köstebek' soruşturması başlattı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Teknik Büro Amirliği’nde çalışan polis memuru A.B.’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın T.C. kimlik numarası ile sorgulama yaptığı ortaya çıktı.

Sistem, VIP sorgulama olarak adlandırılan bu işlem sırasında alarm verdi. Durumu fark eden Narkotik Daire Başkanlığı, resmi bir uyarı yazısıyla Ankara Emniyet Müdürlüğü'nü bilgilendirdi.

Cumhurbaşkanı'nın T.C. kimlik numarası ile sorgu yapan kişinin teknik büro polisi A. B. olduğu tespit edildi. Hakkında idari soruşturma başlatılan polis memurunun “Gelen bir ihbar üzerine sorgulama yaptım” diyerek savunma yaptığı bilgisine ulaşıldı.

(Kaynak: Hürriyet)

Editör: Dilara Adak