Geçtiğimiz günlerde Türkiye korkunç bir cinayete şahit oldu. İstanbul Bağcılar'da yaşayan 26 yaşındaki Ali Sayan, 58 yaşındaki annesi Havva Sayan'ı defalarca kez bıçaklamış ardından kafasını kesip balkondan aşağı atmıştı.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye, kan dondurucu anlara şahit oldu ne yazık ki... İstanbul Bağcılar'da yaşayan 26 yaşındaki Ali Sayan, 58 yaşındaki annesi Havva Sayan'ı defalarca bıçaklayıp kafasını kestikten sonra herkesin gözü önünde balkondan atmıştı.

Ali Sayan, daha sonra da evi ateşe vermişti. Madde bağımlısı olduğu söylenen Sayan ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaretini erteledi Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD ziyaretini erteledi

Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana gelen olayda annesini öldüren Ali Sayan, daha sonra da evi ateşe vermişti. Madde bağımlısı olduğu söylenen Sayan ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Ali Sayan'ın 5 yıl önce annesiyle ilgili yaptığı paylaşım ortaya çıkmıştı.

Bir yandan tepkiler sürerken diğer yandan da Ali Sayan'ın 5 yıl önce annesiyle ilgili yaptığı paylaşım ortaya çıkmıştı.

Bağcılar'daki olaya tepki gelmeye devam ediyor. Twitter kullanıcısının yaptığı paylaşımda kafa kesmek için bekleyen binlerce selefinin Türkiye'de yaşadığını belirtti.

Bağcılar'daki olaya tepki gösterenlerden biri de bu Twitter kullanıcısıydı. Kullanıcı yaptığı paylaşımda kafa kesmek için bekleyen binlerce selefinin Türkiye'de yaşadığını belirtti.

Bu paylaşımın ardından da Türkiye'de yaşamayan selefi olduğunu söyleyen bir kullanıcı Türkiye'ye geldiğinde kafasını keseceğini söyleyerek tehdit etti.

Bu paylaşımın ardından da Türkiye'de yaşamayan selefi olduğunu söyleyen bir kullanıcı Türkiye'ye geldiğinde kafasını keseceğini söyleyerek tehdit etti.

Birçok kullanıcı da bu tehdite tepki gösterdi...