Real Madrid'in sezon başında Fenerbahçe'den renklerine bağladığı Arda Güler, İspanyol devinde beklediği süreleri alamamıştı.

El Clasico'da Barcelona'yı 3-2 mağlup eden ve bitime 6 hafta kala rakibiyle arasındaki puan farkını 11'e çıkaran Real Madrid'de Ancelotti kadroda bazı değişikliklere gitmeye hazırlanıyor.

Ve Arda Güler'de beklenen an geldi: İlk 11'de sahne alıyor  - 3. Foto

AS'ta yer alan habere göre bu isimlerden biri de Arda Güler olacak. 

Haberde milli futbolcunun 26 Nisan Cuma günü Real Sociedad ile deplasmanda oynanacak maça ilk 11'de çıkacağı belirtildi.

Carlo Ancelotti, El Clasico sonrası yaptığı açıklamada, "Şimdi her şeyi sakin bir şekilde değerlendireceğiz. Arda Güler artık istediği dakikalara sahip olacak" demişti.

Bu sezon tüm kulvarlarda 7 maça çıkıp 122 dakika süre alabilen Arda Güler 1 gol katkısı verdi.

Ve Arda Güler'de Beklenen An Geldi: İlk 11'De Sahne Alıyor- Son Dakika Spor  Haberleri | NTVSpor

Xavi'den Arda Güler açıklaması: 'Bizde olsaydı...'

El Clasico'da Real Madrid'e 3-2 mağlup olan Barcelona'nın teknik direktörü Xavi'nin maçtan sonra Ancelotti'yle Arda Güler hakkında konuştuğu öne sürüldü.

La Liga'da pazar günü Real Madrid ile Barcelona arasında oynanan El Clasico, Madrid ekibinin uzatma dakikalarında attığı golle 3-2 sona erdi.

Hasan Arat'tan Nuri Şahin ve TFF hakkında açıklamalar Hasan Arat'tan Nuri Şahin ve TFF hakkında açıklamalar

İspanyol Defensa Central'in haberine göre maçın ardından Ancelotti ile kısa bir konuşma yapan Xavi'nin İtalyan teknik direktöre "Arda Güler bizde olsaydı mutlaka oynardı, Madrid'de o kadar çok yıldız var ki" dediği iddia edildi.

Carlo Ancelotti ise maç sonu düzenlenen basın toplantısında Arda'nın istediği dakikalara bundan sonra sahip olacağını söylemişti.

Editör: Zeynep Peksoy