Kırıkkale'de otobüs arızalanmasına rağmen devam eden sürücüye ve firmaya ceza yağdı. Otobüs ise trafikten men edildi.

Tokat'tan İzmir'e yola çıkan, direksiyonda Emre Şimşek'in bulunduğu 16 YPG 88 plakalı yolcu otobüsün, polis ekiplerince durdurulduğu noktada yolcuların şikayeti üzerine otobüsü inceledi. Yolcular, otobüsün seyahat boyunca sürekli arızalandığını ve yol boyu yağ takviyesi yapıldığını polise bildirdi. Polis, şikayetler üzerine otobüsün birçok donamınında ve ışık aksamında arıza olduğunu tespit etti.

Otobüs firmasına “güvensiz yolcu taşımak” suçundan 3 bin 230, ışık aksamı ve araç donanımın arızalı olmasından dolayı 3 bin 426 lira para cezası kesildi. Toplamda 6 bin 656 lira para cezası uygulandı. Otobüs ise trafikten men edildi. Yolcular ise saatlerce trafik kontrol noktasında bekledi. Bekleyen yolcular firmaya ait başka bir otobüsle yoluna devam etti.

Kartal'da korkunç kaza! Hafriyat kamyonu üzerine devrildi Kartal'da korkunç kaza! Hafriyat kamyonu üzerine devrildi

Tokat’tan İzmir’e seyahat eden Ayhan Çimen de “Yolda aracı bağladılar şuanda da araba bekliyoruz. Şuan sadece bekliyoruz. Bakalım ne olacak? Kamil Koç firmasından aldık kurumsal diye. Stopları falan yanmıyor. Arabada bir takım sıkıntılar var. Direksiyon da problemi var aracın, dönmüyor. Bu yüzden de polis arkadaşlar bağladı” dedi.