Bu sene 17.sezonuyla seyircilerin karşısına çıkan Arka Sokaklar dizisinde yaşanan kadro değişikliği izleyicileri derinden üzmüştü.

Arka Sokaklar, 17. sezonuyla izleyicinin karşısına çıkmaya hazırlanırken 16 yıldır Mesut Komser karakterine can veren Şevket Çoruh'un diziden ayrılması televizyon gündemine damga vurmuştu.

Fenomen dizi Arka Sokaklar'a sağlık arası - Televizyon Haberleri

Arka Sokaklar dizisinin yapımcısı ile Demirören Medya’nın bir süredir ödeme konusunda sorun yaşadığı iddia edildi.  Artan maliyetler ve Kanal D’den verilen uzun vadeli çekler yapımcı Erler Filmi zor durumda bıraktı.

'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor? 'Ben Bu Cihana Sığmazam' final yapacak! Ne zaman ekrana veda ediyor?

Nakit akışı sebebiyle teknik ekibe ve bazı oyunculara ödemelerin sürekli aksaması zaman zaman sorunlara neden oldu.

DİZİYE ARA VERİLDİ, KANALI DEĞİŞİYOR

Başrollerini Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Oya Okar ve Ozan Çolakoğlu gibi isimlerin paylaştığı Arka Sokaklar dizisinin 17. sezonunda yayına ara verildi.

Kanal D ekranlarında 17 yıldır izleyici ile buluşan, Erler Film’in üstlendiği fenomen dizi Arka Sokaklar’da yaşanan ödeme krizinin ardından alınan ‘ara verme’ kararı üzerine yeni bir gelişme yaşandı.

MedyaRadar’ın haberine göre, sevilen dizi artık başka kanalda izleyiciyle buluşacak. Arka Sokaklar’ın ekran macerasına ATV’de devam edeceği iddia edildi.