Kurban fiyatları ne kadar oldu? İşte, 2024 büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları Kurban fiyatları ne kadar oldu? İşte, 2024 büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları

Prof. Çelebi, asgari ücrete gelen zamla birlikte 8.500 TL olmuştu ve Prof. Çelebi asgari ücrete mart ayında bir artışın daha gelebileceğini ifade etti. Prof. Çelebi açıklamalarında yeni asgari ücretin 10 bin TL seviyesine çıkarılabileceğini belirtti ve "Tahminime göre Mart’ta 10 bin TL seviyesine çıkarılacak" ifadelerini kullandı. Prof. Çelebi, yaptığı açıklamasında insanların netlik ve güven istediğini belirtti ve şöyle devam etti:

ASGARİ ÜCRET 10 BİN TL OLACAK 

Prof. Çelebi açıklamalarının devamında "Tahminime göre Mart’ta 10 bin TL seviyesine çıkarılacak" ifadelerini kullandı ve şöyle devam etti:

"GSMH’den dar gelirlilerin aldığı pay yüzde 34’tü. Bu oran yüzde 25’e düştü. İnanılmaz bir gelir gerilemesi var. Bu toplumun huzurunu da tehlikeye atıyor. Türkiye’nin seçim sonrasında enflasyonla çok disiplinli bir politikayla mücadeleye girmesi gerek. Türkiye enflasyonla çok fazla gidemez. Rakamları indirdiğiniz zaman hayat pahalılığı sorununu çözemiyorsunuz. Çözüm; hep hastalık kalacak, parça parça kararlar alınacak şekilde aranıyor"