Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All Star'da son bölüm çok konuşuldu. Kırmızı takım ve Mavi takım olarak ayrılan yarışmacılar finale adım adım yaklaşıyor. Sema'nın gidişinden sonra Ayşe Yüksel Mavi takıma geçti. Evrim ve Nisa ise Kırmızı takım oyuncusu oldu. Yeni takımların tekrar kurulmasıyla beraber ilk oyuna çıkan Evrim, Mavi takıma resti çekti. 

Survivor'da Evrim Keklik, "Böbürlenmeyeceksin işte!" sözlerini dile getirdi. Bu lafın üzerine Atakan "Bu Evrim'in boş konuşmaları beni öldürüyor" sözlerini dile getirdi. Ardından Berkan, "Onun performansı çok yok ya, işini çözmeye çalışıyor." dedi. Avatar Atakan ise "Çenesiyle kendini göstermeye çalışıyor. Ne yapacak başka?" sözlerini dile getirdi. 

Evrim Keklik hakkında söylenen sözlere Murat Ceylan'ın müdahale etmemesi gündemi salladı. Sizler Survivor Evrim hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşmayı unutmayın!

İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor! İbrahim Tatlıses ile Mustafa Keser arasında sinirler geriliyor!