Her hafta cuma akşamı yayınlanan ''Ateş Kuşları'' dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Yönetmen koltuğunda Benal Tahiri'nin oturduğu dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz, Ozan Ağaç ve Nehir Erdem birlikte kaleme alıyor.

Ateş Kuşları dizisi hangi günler yayınlanıyor, oyuncular kimler? İşte Ateş  Kuşları dizisinin kadrosu ve konusu | N-Life

Dizide kendilerine 'Köksüzler' ismini veren 5 sokak çocuğunun hikayesi anlatılıyor. Zorlu hayat şartları içinde umudunu koruyan bu 5 çocuğun hayatı bir gece sokakta bebek bulmalarıyla değişiyor. Gülayşe ismini verdikleri bu bebeğin anneliğini üstlenen Mercan ve babalığını üstlenen Ali, yeni bölümde evleniyor. Nikahta gelen görüntülü aramayla mutluluk kısa sürüyor. Sultan karşılığında Gülayşe kaçırılıyor.

Ateş Kuşları 36 Bölüm | Ateş Kuşları Son Bölüm İzle atv

Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi Oyuncu Çiçek Dilligil ile Bora Öztoprak'ın çocuğu cinsiyet değiştirdi

Başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan ve Görkem Sevindik'in paylaştığı dizinin yeni bölümü bu akşam ATV'de izleyiciyle buluşuyor.

Editör: Zeynep Peksoy