Şarkıcı  Atilla Taş, eşiyle birlikte gittikleri barda şoku yaşadı. İddiaya göre Beşiktaş'ta eğlendikleri barda aşırı alkol alarak içeridekilere rahatsızlık veren Taş, dışarıya çıkarılmak istendi. Taş, işletmecilerle kavga edip ihbar sonrası gelen polise de mukavemet gösterdi.

Taş ve eşi, olayla ilgili olarak gözaltına alındı. Bugün adliyeye sevk edilen Taş tutuklanırken eşi ise adli kontrol ile serbest bırakıldı.

Albayrak ailesinin acı günü! Albayrak ailesinin acı günü!

EMNİYETTEN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklama şöyle:

"23.12.2023 tarihi saat 00.50 sıralarında Beşiktaş ilçesi Köyiçi'nde bulunan bir eğlence yeri önünde bağırma ve çığlık sesi duyulması üzerine İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince olay yerine intikal edilmiştir.

Yapılan kontrolde; Atilla Taş ve eşi Meltem Taş'ın eğlenmek için iş yerinde bulundukları sırada müşterilerle kavga ettikleri, işletme çalışanları tarafından dışarı çıkarıldıkları, bundan kaynaklı aralarında sözlü ve fiziki kavga çıktığı anlaşılmıştır.

Emniyet görevlilerince olaya müdahale edildiği esnada Atilla Taş ve eşi emniyet görevlilerine karşı fiziki temasta bulunarak hakaret, tehdit ve küfür etmiş, şahıslar görevlilerce yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Konuyla ilgili yakalanan ve 'polise mukavemet, darp ve hakaret' suçlarından adli makamlara sevk edilen şahıslardan Meltem Taş hakkında adli kontrol hükümleri uygulanmış, Atilla Taş ise tutuklanarak Ceza İnfaz Kurumu'na teslim edilmiştir."