UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda dün akşam gerçekleşen Kopenhag-Trabzonspor maçı, bordo-mavililerin 2-1 yenilmesiyle son buldu. 

Galatasaray, Okan Buruk ile nikah tazeliyor Galatasaray, Okan Buruk ile nikah tazeliyor

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, ikinci maç için umutlu olduğunu söyledi. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı: 'İkinci maçta turu geçeceğiz'

Avcı, "Bir teknik adam olarak hep oyun ile ilgilendiğim için bugün son derece tatmin olmuş durumdayım. Oyundan memnunuz. İkinci yarıda oyunun tamamında planladığımız dominant oyunu gösterdik. Bir sonraki maç için sağlıklı mesajlar verdik. Oyun olarak tur atladığımızı düşünüyorum. Belki mağlup olduk ancak takım harika mesajlar veriyor. Taraftarlarımız mutlu olsun. İkinci maçta o müthiş destekle birlikte turu geçeceğimize inanıyorum.

Bugün burada genç ve şiddetli baskı yapabilen bir takıma karşı bence doğru oynadık. Takım çok gelişiyor. Bütün arzumuz Şampiyonlar Ligi'nde yer almak" dedi.

BASIN TOPLANTISI

Basın toplantısında da açıklamalarına devam eden Abdullah Avcı, "Oyuncularımızla gurur duyuyorum. Skor olarak değil ama oyun olarak çok mutluyuz. Ben bu oyuna oyuncu üzerinden bakmadım, organizasyon üzerinden baktım. Bugün Dorukhan'ın oynamama sebeplerinden birisi hastalığı birisi de Siopis'in tek olarak orada daha iyi performans vermesi" dedi.

Trabzonspor'un ilk yarıda daha etkisiz bir görüntü sergileyip sergilemediği sorusuna yanıt veren 59 yaşındaki teknik direktör, "İlk yarıda kayıp bir Trabzonspor olduğuna katılmıyorum. İkinci yarıda daha dominant bir Trabzonspor vardı. İlk yarıdaki oyunu tarif ederken şunu söylemek lazım; gole kadar oyunu kontrol ettik. İkinci yarıda Bartra ve Bardhi gibi teknik oyuncuların oyuna girmesiyle rakibimizi itebildik" diye konuştu.

Avcı, basın toplantısını, "Trabzonspor her şeyi çalışıyor. Savunmayı da çalışıyor hücumu da çalışıyor. Maçtan önce hakemin analizini yaptırmıştım. Çok iyi bir hakem. Oyuncuların hep ayakta kalması lazım. İlk golü ayağımızdaki topu verdiğimiz için yediğimizi düşünüyorum ancak bunlar futbolda var" sözleriyle bitirdi.