12 yaşından beri kanserle mücadele etmesiyle bilinen fenomen Ayşenur Parlak'tana acı haber geldi. 12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini, 30 yaşında da üçüncü evre lenfomayı yenmeyi başaran Parlak, 33 yaşında kolon kanserine yakalandığını öğrendi.

Dördüncü evreyle mücadele eden Parlak, tedavi süreçleri hakkında sosyal medya hesabından bilgilendirmede bulunuyordu. Parlak dün akşam saatlerinde kaldırıldığı yoğun bakımda hayatını kaybetti.

EŞİNDEN AÇIKLAMA: "HÜKÜM ALLAH'IN..."

'Komplo'culardan bir garip miting: Dilipak da destek veriyor 'Komplo'culardan bir garip miting: Dilipak da destek veriyor

Eşi, Ayşenur Parlak'ın dün akşamki durumu hakkında şu ifadeleri kullanmıştı: "Yoğun bakım doktoru ile görüştük. Biz sadece solunumu durdu diye biliyorduk kalbi de durmuş. Tekrar çalışmaya başlamış, entübe etmişler. Günde bir sefer bilgi vereceklermiş, yarın akşamüstü tekrar görüşeceğiz yoğun bakım doktoru ile. Benim de bildiğim bu kadar. Lütfen benim telefonumu aramayın, bir gelişme olursa benim telefonumu arayacaklar, meşgul olmasın. Allah rızası için çokça dua."

Parlak'ın eşi bugün yaptığı açıklamada, "Hüküm Allah'ın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Maalesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim ben yeminimi tuttum hastalıkta sağlıkta iyi günde kötü günde ölüm bizi ayırana dek" ifadelerini kullandı.

AYŞENUR PARLAK KİMDİR? 

İzmir'de 1986 yılında dünyaya gelen Ayşenur Parlak, İstanbul'da üniversiteyi kazanarak Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun oldu. Parlak, ihracat uzmanı olarak iş hayatına başladı. Eşiyle üniversitede tanışarak nişanlandı. Nişan sdöneminde meme kanserine yakalandığını öğrendi ve 1 ay içinde evlenerek tedavisi başladı.

Evlilik sonrası tedavi olan Ayşenur Parlak başarılı süreçten sonra vergi memuru olarak çalışmayı sürdürdü. Parlak, "10 Amazon Yüksek Doz Yaşam" kitabının yazarlarından biri oldu.