Salı akşamlarının başarılı dizilerinden "Bahar" bu sezon izlenme rekorları kırıyor. Son bölümüyle de izleyicileri ekran başına kilitleyen dizinin bu akşam yeni bölümünde neler yaşanacak? 

Gündemden düşmeyen dizi, güçlü kadrosuyla adınan söz ettirirken, dizinin sevilen çifti Buğra Gülsoy(Evren) ile Demet Evgar(Bahar) dikkatleri çekmeye devam ediyor.

"DEMET'E HAYRANIM"

Dizide önemli bir cerrah olan Evren'e hayat veren Buğra Gülsoy bir dergi için röportaj verdi. Gülsoy, röportajında, partneri Demet Evgar hakkında çok özel açıklamalar yaptı. Gülsoy, Demet Evgar'a övgüler yağdırdı.

Ünlü oyuncu, Demet Evgar'a olan hayranlığını şu sözlerle ifade etti:

Bahar dizisinin yeni bölümü yayınlanamıyor! Bahar dizisinin yeni bölümü yayınlanamıyor!

"Demet olağanüstü yeteneklerle donatılmış, sezgileri çok güçlü bir oyuncu… Her an her şeyi yapabilir. Her an oynadığı karakteri asla bozmadan sahneleri olabildiğince yukarı taşıyabilir. Hayranım kendisine, çok mutluyum onunla çalışmaktan…" 

"ONLARIN İLİŞKİSİ SAF BİR YOL İÇİNDE İLERLİYOR"

Buğra Gülsoy dizide Evren ve Bahar'ın ilişkisini ise şöyle anlattı:

 "Evren ve Bahar birbirlerine çok iyi geliyorlar, eğlenmeyi biliyorlar, sohbet etmeyi biliyorlar, birlikte üzülmeyi de paylaşabiliyorlar… Onların ilişkisi sakin sakin, emin adımlarla belirli sıfatlarla tanımlayamayacağımız temiz, saf bir yol içinde ilerliyorlar” 

Editör: Gizem Külcü