Meclis'in yeniden açılmasıyla birlikte emeklilik reformu ile ilgili son gelişmeleri merak eden 2000 sonrası SGK girişliler için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara Spor Salonu'ndaki son konuşmasında emeklilik reformu açıklaması yapıldı.

Bu yeni reform ile 8 Eylül 1999 sonrası işe girenler için daha önce EYT'den faydalanamayanlar için avantajlar sağlanacak. Prim gün sayısında indirim söz konusu olacak ve 7000 günü tamamlayanlar için de kademeli emeklilik getirilmesi planlanıyor.

İnfaz koruma memurları özlük haklarında iyileştirme bekliyor! İnfaz koruma memurları özlük haklarında iyileştirme bekliyor!

Bu gelişmelerle birlikte Yeni Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Işıkhan'ın ilk rotası, 2000 sonrası SGK'lılar olabilir. Vatandaşlar, "#BakanIsıkhan2000LerSiziBekliyor" etiketiyle seslerini duyurmaya çalışıyor ve reform ile ilgili beklentilerini dile getiriyor.

2000 sonrası işe giren vatandaşlar için düşünülen bu emeklilik reformu, Meclis gündeminde önemli bir yer tutuyor ve kamuoyunda büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Reformun detayları ve son gelişmeler için vatandaşlar tarafından beklenti ve heyecanla bekleniyor.