Başrollerinde Burak Deniz ve Hande Erçel'in bulunduğu Bambaşka Biri dizisi ekranlara geldiği ilk günden beri çok konuşulmaya devam ediyor. 

Fox TV'de pazartesi akşamları yayınlanan Bambaşka Biri dizisi, yurt dışında da büyük ilgi gören yeni yapımlardan biri olmayı başardı. Dizinin ilk haftalarında yüksek reytingler elde etmesi pazartesi akşamları fark yaratmıştı.

Yapımcı Timur Savcı, dizi için uzun vadeli planlar yaptıklarını ve hikâyenin daha fazla potansiyeli olduğunu belirtmişti. Bu nedenle, dizinin yeni bölümlerinde reytingleri artırmak için senaryo ekibi büyük bir sorumluluk taşıyor.

Resim

Dizide, çift kişilik bozukluğu yaşayan ünlü bir haber spikeri Kenan ile savcı Leyla'nın dramatik aşk hikayesi anlatılıyor.

Resim

Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı Dilan Polat cezaevinde intihara kalkıştı! Apar topar hastaneye kaldırıldı

Birçok izleyici ve ünlü isim, ilk bölümlerde Hande Erçel'in oyunculuk yeteneğinin yetersiz olduğunu ve gelişmediğini dile getirmişti. Fakat daha sonra yayınlanan bölümlerde Hande Erçel, kendisine yöneltilen tüm eleştirilere cevap verircesine bir performans sergiledi. Özellikle Kenan'la duygusal bir konuşma yaptığı sahnede Hande Erçel, izleyicileri etkilemeyi başardı ve sosyal medyada övgüler aldı.

Bambaşka Biri dizisi geçtiğimiz hafta yayınlanan bölümüyle en çok konuşulan yapımlar arasında ilk sırada yerini aldı.