Survivor All Star 'da yaklaşık 6 aylık bir zamandan sonra şampiyon belli oldu. Birbirinden yetenekli yarışmacıların yarıştığı All Star büyük bir ilgiyle takip edildi. Survivor fanları, tuttuğu yarışmacıyı şampiyon yapabilmek adına sosyal medyayı çok verimli kullandı. Sona yaklaşıldığında ise geçen sezon yarışan ve bu sezonda All Star'a damga vuran Nisa Bölükbaşı birinci oldu. Ancak bu şampiyonluk büyük ses getirdi. Nisa'nın şampiyon olması sosyal medyayı ikiye böldü. Kimi fanlar "Uykum var" diyerek oyuna çıkmamasını eleştirdi ve  birinciliği haketmediğini söyledi. Nisa'nın yatarak şampiyon olduğu söyleyen fanlar  bu durumun haksızlık olduğunu belirterek Acun'a tepki gösterdi.

BATUHAN KARACAKAYA'NIN ANNESİ GÜNDEME BOMBA GİBİ DÜŞTÜ 

Batuhan'ın annesi Gühayat Karacakaya, "Oğlumun hakkı yendmişti" diyerek yeni bir tartışmanın fitilini tutuşturmuştu. 

Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek Yargı dizisinden izleyenlerini sevindirecek haber: Finali, ekip ve seyirci birlikte izleyecek

MELİSA'DAN DA YORUM GECİKMEDİ

Melisa Karacakaya abisinin şampiyon olamamasıyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden şu sözlere söyledi: "Üzüldüğüm tek şey keşke abim bu kadar emek vermeseydi o da yatsadı. Oy atan destek olan herkesten Allah razı olsun." ifadelerini yer vermişti. 

Acun ise gelen yorumlara ilişkin, "Nisa Batuhan'dan 3 kat daha fazla oy aldı. Batuhan'ın hakkı yenmedi. Sağ olsun annesi hakkımız yendi vs dedş ya senin ne hakkın yenmiş nerede oy nerede? Annesine sevgiler yine de ama Nisa^nın oyu 3 katı. Kim oğlunun hakkını yemiş? Batuhan sen çıktığın her oylamada elenmişsin. Elendiğinde de Ayşe iki katıydı." diyerek sert bir çıkış yaptı. 

BATUHAN'DAN İMALI PAYLAŞIM

Survivor Sema Aydemirin yorumuna Batuhan Karacakayadan olay yanıt

Batuhan Karacakaya Acun'un söylemleri üzerine imalı bir paylaşıma yorum yaptı. 

Survivor yarışmacısı Sema paylaşımına "Bu çok gaza gelip boyandığımız gün yenilmiş miydik biz ya. Çok da şey yapmayalım dedim ben size" yazdı.