Edinilen bilgiye göre, ilk zincirleme trafik kazası Tem bağlantı yolu Aksaray istikametinde saat 00.30 civarında meydana geldi.

Sarıyer'deki alışveriş merkezinde korkutan yangın Sarıyer'deki alışveriş merkezinde korkutan yangın

Kazada motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralanırken çevreden geçenler yardıma koşarak durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. 

<p>Edinilen bilgiye göre, ilk zincirleme trafik kazası Tem bağlantı yolu Aksaray istikametinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi.</p><p>Bir motosiklet ile iki otomobilin karıştığı kazada motosiklet sürücüsü hafif şekilde yaralandı.  </p>

İKİNCİ ZİNCİRLEME TRAFİK KAZASI MEYDANA GELDİ

Kazanın ardından kısa bir süre sonra olay yerinin hemen gerisinde aynı yönde 3 otomobilin karıştığı ikinci bir zincirleme trafik kazası meydana geldi. İkinci kaza nedeniyle, bir otomobil sürücüsü hafif şekilde yaralandı.

Olay yerine gelen polis ekipleri tekrar kaza yaşanmaması için yolda geniş güvenlik önlemleri aldı. İhbarın üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ise yaralıları ambulanslarla çevredeki hastanelere sevk etti.

Ekiplerin, kazaya karışan araçlarda incelemelerinin ardından, kazaya karışan 1 motosiklet ile 5 otomobil çekiciler yardımıyla bulundukları yerden kaldırıldı. Yolun temizlenmesinin ardından polis ekipleri tüm şeritleri araç geçişine açtı. 

'YAVAŞLADIĞIMIZ HALDE ARABA BİZE VURDU'

İkinci zincirleme trafik kazasına karışan taksi şoförü Mehmet Aslan, "Biz normal seyrediyorduk buradan. Bizden önce burada kaza olmuş. Bizde burada yavaşladığımız halde bir araba geldi bize vurmasıyla ben ters dönerek başka bir araca vurdum. Bende yolcu yok diğer arkadaş yaralandı" dedi. 

Kaza nedeniyle, Aksaray istikametinde uzun araç kuyrukları oluştu.