Uzun bir aradan sonra Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. adıyla ekranlara dönmeye hazırlanan fenomen dizi kadrosuna kattığı yeni oyuncularla set çıkmaya hazır. 

Geçtiğimiz hafta Ankara'da düzenlenen okuma provasının ardından dizinin yeni kadrosu bugün ilk defa birlikte sete çıktı. Yeni ekibin ilk fotoğrafı ise BluTv'nin sosyal medya hesabından şu sözlerle paylaşıldı: 

Nihat Doğan boşanıyor! Ayrılık nedeni kıskançlık mı? Nihat Doğan boşanıyor! Ayrılık nedeni kıskançlık mı?

''Cinayet Büro toplandı, göreve bile çıktı la! Çekiç ve Gül: Bir #BehzatÇ. Hikayesi ekibi bugün sete çıktı, Amirim yakında BluTV’de! ? ''

Geçtiğimiz günlerde Erdal Beşikçioğlu'nun kızı Derin Beşikçioğlu'nun da dizide oynayağı iddiaları Gazeteci Birsen Altuntaş tarafından ortaya atılmıştı. 

Altuntaş, Ortaks Yapım’ın imza attığı dizide Erdal Beşikçioğlu, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Ege Aydan, Ayça Eren ve Güven Kıraç’tan oluşan kemik kadroya yeni isimler katıldı. Devrim Yalçın’ın yöneteceği, senaryosunu ise Ercan Uğur’un yazdığı diziye Mehmet Ali Nuroğlu, Esra Ronabar, Burak Dakak, Evliya Aykan, Derin Beşikçioğlu ve Gökçe Eyüboğlu ve Özge Yağız gibi oyuncuların da dahil olduğunu  açıklamıştı.