2012 yılında Efe Kapancı’yla evlenip Londra’ya yerleştikten sonra daha sade bir yaşamı tercih eden Aysun Kayacı, yıllar sonra ortaya çıktı. Doktorlar’ın Kader’i ve Şeytanın Pabucu filminin Aysel'i olarak da tanınan eski manken önceki gün Türkbükü’ndeki Magazin D objektiflerine takıldı. 

Evlendikten sonra  uzun süre ortaya çıkmayan Kayacı, arkadaşlarıyla keyifli vakit geçirirken objektiflere takıldı. 44 yaşındaki mankenin son hali ise görenleri şaşırttı. Arkadaşlarıyla Bodrum'daki evinin iskelesinde keyifli vakit geçiren Kayacı'nın aldığı kilolar dikkatlerden kaçmadı.

SÖZLERİ HAFIZALARA KAZINDI

Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'den aşk paylaşımı Real Madrid'in yıldızı Arda Güler'den aşk paylaşımı

Aysun Kayacı yıllardır unutulmayan ve sürekli hatırlatılan 'Benim oyumla çobanın oyu bir mi?' sözleriyle hafızlara kazındı. Kayacı geçtiğimiz yıllarda bu sözün sürekli gündeme gelmesine dair şunları söylemişti: "Söylediğim an pişman oldum. Ülkemi ve ülkenin insanlarını çok seviyorum."

LONDRA'DA EVLENDİ

Aysun Kayacı, 3 yıldır birlikte yaşadığı bankacı Efe Kapancı ile 27 Mart 2012 tarihinde Londra’da Lanesborough Oteli’nde evlendi. Evlendikten sonra da Londra'da yaşamaya başladı.