Döviz kurunaki dalgalanmalar motorin ve benzin fiyatlarında da dalgalanmalara sebep oluyor. Benzin ve motorin fiyatlarında indirim ve zam haberlerini sık sık duyuyoruz. Araç sahibi vatandaşlar ise benzin ve motorin fiyatlarını takip ediyor. Bu gece benzine 83 kuruşluk bir indirim gelmesi bekleniyor. Motorine ise 76 kuruşluk zam yapılacağı duyurulmuştu. 

Salı gününden itibaren geçerli olmak üzere motorine 1,26 TL'lik fiyat artışı yapılmıştı. Yapılan son açıklamaya göre motorine gelen zam geri çekildi. 

Motorine neler oluyor?

Verilen bu karardan sonra yine motorine 79 kuruşluk zam yapılacağı açıklandı. Daha sonra bu zammın da geri alındığı duyuruldu.

TBMM İliç Kazasını Araştırma Komisyonu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkililerini dinledi TBMM İliç Kazasını Araştırma Komisyonu, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı yetkililerini dinledi

Bu geceden itibaren ise yeni bir zam bekleniyor. Benzine 13 Ağustos'ta  1 lira 10 kuruşluk zam yapılmıştı. Zammın ardından benzine 83 kuruş indirim geliyor. 

Editör: Gizem Külcü