Transfer konusunda rakiplerine kıyasla oldukça ağır bir yaz transfer sezonu geçiren siyah-beyazlı ekip sonunda istediği transferlerden birini gerçekleştirdi.

LYANCO BEŞİKTAŞ'TA

Geçtiğimiz günlerde basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, imkanlar el verirse Lyanco'yu Beşiktaş'ta görmeyi oldukça istediğini belirtmişti. Ve nihayet Lyanco konusu netlik kazandı.

Transfer konusunda artık somut adımlara imza atmak isteyen Beşiktaş, Southampton forması giyen 26 yaşındaki Brezilyalı stoper oyuncusu Lyanco'yu zorunlu satın alma opsiyonuyla kiraladı. Geçtiğimiz sezon Southampton formasıyla 30 resmi maça çıkan Lyanco Vojnovic bu karşılaşmalarda 1 gol, 2 asistlik katkı sağladı.

LYANCO KİMDİR

Lyanco, 1 Şubat 1997 yılında Victoria, Brezilya'da dünyaya gelmiştir. 187 cm boyundaki Lyanco, stoper olarak görev yapmaktadır. Brezilya U23 Milli Takımı'nda 10 kez forma giymiştir. Southampton forması giyen Lyanco, Botafogo U17'de futbola başlamıştır. Sao Paulo, Torino, Bologna ve Southampton gibi ekiplerde forma giymiştir. 138 maça çıkan Lyanco, 4 gol 2 asist üretmiştir.

Antalyaspor'da Alex de Souza dönemi! İşte heyecanlandıran o paylaşım Antalyaspor'da Alex de Souza dönemi! İşte heyecanlandıran o paylaşım