Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde 400. karşılaşma Galatasaray-Fenerbahçe rekabetinde 400. karşılaşma

Beşiktaş'ta yeni sezon transfer çalışmaları tüm hızıyla sürerken kadrosuna orta saha takviyesi yapmak isteyen siyah beyazlılar gözünü Bayern Münih'te forma terleten 18 yaşındaki Türk asıllı Alman futbolcu Eyüp Aydın'a dikti.

Beşiktaş, Eyüp Aydın için atakta

Beşiktaş, Alman devi Bayern Münih'te top koşturan 18 yaşındaki orta saha futbolcusu Eyüp Aydın için harekete geçti. Sabah'ın Sky Sports Almanya muhabiri Florian Plettenberg'e dayandırdığı habere göre; Beşiktaş, Bayern Münih'in ikinci takımında forma giyen genç yıldızı kadrosuna katmak istiyor.

Yeni sözleşme imzalamadı

Haberde, 18 yaşındaki futbolcunun sözleşmesinin 2023 yılında sona ereceği ve iki taraf arasında henüz net bir kararın alınmadığı açıklanırken siyah-beyazlıların da bu durumu fırsat bilerek genç orta saha oyuncusu Eyüp Aydın'ı transfer etmek istediği ifade edildi.

Alman ekipleri de onu istiyor!

Ön liberonun yanı sıra merkez orta sahada da görev yapabilen 18 yaşındaki futbolcuya Beşiktaş'ın yanı sıra Alman ekipleri Karlsruhe ve Hannover'in de talip olduğu haberde yer aldı. Eyüp Aydın, bu sezon Alman ekibinde 7 maça çıktı ve 1 asist yaptı.

Milli takım tercihini Türkiye'den yana kullandı

Dha önce Almanya U15 ve U16 takımlarında forma giyen Eyüp Aydın milli takım tercihini Türkiye'den yana kullanmıştı. 1.81 boyundaki futbolcu sol ayaklı yıldız adayının güncel piyasa değeri ise 800 bin euro...