Beşiktaş, yeni sezona hazırlık için takımda büyük değişiklikler yapmaya devam ediyor. Rıdvan Yılmaz'ın Rangers'a gitmesinin ardından takımın sol kanada iki takviye için  Jovane Cabral ve Tayfur Bingöl'ü istediği iddia edildi. 

Trabzonspor'dan Altay Bayındır hakkında açıklama Trabzonspor'dan Altay Bayındır hakkında açıklama

Takvim'in haberine göre, siyah beyazlı takım, Jovane Cabral için Sporting Lizbon'a, Tayfur Bingöl için de Alanyaspor'a yeni teklifler yaptı.

Ayrıca Beşiktaş'ın, TFF 1. Lig ekibi Bandırmaspor'da oynayan 23 yaşındaki Philippe Keny'yi transfer etmek istediği de ortaya atılan bir başka iddia. 

Bandırmaspor ile görüşmelere başlayan Beşiktaş, 900 bin Euro bonseris bedeli teklif etti. Bandırmaspor'un bu rakamı kabul etmesi halinde Senegalli oyuncu ile sözleşme imzalanacak.

RIDVAN YILMAZ'IN YERİNE KERİM ÇALHANOĞLU MU ?

Rangers'a transfer olan Rıdvan Yılmaz'ın yerini doldurmak için harekete geçen Beşiktaş yönetimi, rotasını Almanya'ya çevirdi. 

Schalke 04'te forma giyen Kerim Çalhanoğlu için geçtiğimiz aylarda adım atan ancak Rıdvan Yılmaz'ın transferinin gerçekleşmemesi üzerine durdurulan girişim bir kez daha başlatıldı.

Almanya'nın alt yaş kategorilerinde de görev alan Kerim için Beşiktaş, Schalke'ye satın alma opsyonlu kiralama teklifi yapacak.

Kerim aynı zamanda Inter forması giyen milli futbolcumuz Hakan Çalhanoğlu'nun da kuzeni.