Verdiği yanlış bilgilerle tepki çekmişti: Psikolog Buse Aydın'a ağır ceza kesildi! Verdiği yanlış bilgilerle tepki çekmişti: Psikolog Buse Aydın'a ağır ceza kesildi!

2018-2022 yılları arasında yayınlanan ve ekranlara damga vuran dizi "Bir Zamanlar Çukurova" perşembe akşamları izleyicileri ekrana kilitlemişti. Dizi birçok ülkeye satıldı ve özellikle de İtalya'da tüm dikkatleri üzerine çekti. 

FENOMEN DİZİ REYTİNG REKORLARI KIRDI

‘Terra Amara’  adıyla Access Time ve Canale 5 kanallarında, yayınlanan dizi İtalyanlar tarafından ilgiyle karşılandı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; dizinin 14 Ocak Pazar günkü prime-time yayını, Papa Francis’in özel konuk olarak katıldığı bir TV programından daha fazla reyting alarak bir kez daha adından söz ettirdi. Bir Zamanlar Çukurova ayrıca aynı gün yayınlanan İtalya’nın kült polisiye dizisi Komiser Montalbano’yu da reytinglerde geride bırakmayı başardı.

İTALYA BASININDA YANKI UYANDIRDI

Reyting rekorları kıran dizi İtalya’nın en önemli etkinliklerinden biri olan ve bir hafta süren Sanremo Müzik Festivali’nin ikinci akşamında da yayınlandı. Dizi, 2.3 milyon izleyici ve yüzde 10’u aşan izlenme payına ulaşarak geçen yılki ikinci gün yayınına göre festivalin reytinglerini düşürdü. İtalyan basını, uzun yıllardır hiçbir televizyon içeriğinin Sanremo Müzik Festivali sırasında bu denli bir izlenme payına ulaşmadığını belirtirken ‘Bir Zamanlar Çukurova’nın başarısına özel başlıklar attı.

Editör: Gizem Külcü