Gazeteci Güngör Arslan kaleme EYT'lilerle ilgili kaleme aldığı yazısında, "Kızılcahamam’da yapılacak olan kampta EYT olayını masaya koymalı ve bunu Tayyip Erdoğan’a sakin sakin anlatmalı" dedi.

Sınıf öğretmenini tabancayla yaralayan kadının ifadesi şok etti! İşte o itiraflar Sınıf öğretmenini tabancayla yaralayan kadının ifadesi şok etti! İşte o itiraflar

EYT'liler seçim öncesi mağduriyetlerini dile getirmek için Türkiye'nin farklı illerinde mitinglerde biraraya gelerek seslerini duyurmaya çalıştı. EYT'liler haklarının karşılığını alabilmek için yasanın çıkmasını bekliyor.

İşte o yazısı:

31 Mart’ta yapılan yerel seçimlerde ilk kez yenilgiyi tadan ve elindeki çok büyük belediyeleri kaybeden iktidar partisi AKP, hafta sonunda bu yenilginin nedenlerini ortaya koymak için Kızılcahamam’da kampa giriyor.

Milletvekilleri, bakanlar, il, ilçe başkanları ile belediye başkanlarının katılacağı bu kampta yenilginin bütün sebepleri ortaya konulacak.

Yenilgiye tahammülü olmayan AKP, bir daha kazaya uğramamak için 31 Mart’ta yapılan seçimleri masaya yatıracak.

Aslında seçimlerde alınan sonuçların ana nedenleri belli.

Ekonomik krizden başlayarak onlarca sebep sayabiliriz.

Kavgadan bıkan geniş halk kesimleri yargının siyasallaşmasından, hak ve özgürlüklerin kısıtlanmasına, savurganlıklardan halka tepeden bakmaya kadar ne ararsanız var seçim sonuçlarının nedenleri arasında.

AKP’nin burada gözardı etmemesi gereken küçük ama önemli faktörler var.

İşte seçimin özellikle bazı yerlerde kaybedilmesinin nedenleri bu küçük gibi gözüken ama işin kaderini etkileyen faktörler.

Düşünün İstanbul gibi bir kentte AKP’nin kalbine bir bıçak gibi saplandı belediyeyi kaybetmek.

Kaç oy farkıyla kaybedildi?

13 bin oy farkla.

İnanın kalbine inecek bir küçücük fark bu.

Hele hele İstanbul için adama inme indirir bu farkla seçim kaybetmek.

Zaten bugün AKP bu kadar hırçınsa sebebi budur.

Şimdi gelelim sadede.

Seçimlerden önce pek çok kez bu seçimin özellikle de bazı yerlerde kaderini etkileyecek bir faktörden bahsettim ve bu faktörü dikkate alın dedim.

Bu faktör EYT faktörüdür.

Yani EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR.

Eğer AKP ve Tayyip Erdoğan 31 Mart yerel seçimleri öncesinde duygusal davranmasaydı ev bu kesimin taleplerine kulak tıkmasaydı inanın bana pek çok yerde bu sonuçlar çıkmazdı.

Ama yapmadılar.

Direndiler,

İnat ettiler,

Kompleks içine girdiler.

EYT’yi yok saymanın bedelini ağır ödediler.

Şimdi partide aklı başında kim varsa ya da kaldıysa hafta sonu Kızılcahamam’da yapılacak olan kampta EYT olayını masaya koymalı ve bunu Tayyip Erdoğan’a sakin sakin anlatmalı.

EYT gerçeğini kabul etmeli AKP ve Erdoğan.

Yoksa canı daha çok yanar bilmiş olun.

Editör: TE Bilişim