Ankara'daki müzisyen Onur Şener'in ölümü üzeriden uzun bir zaman geçmemişken yine aynı nedenle bir müzisyen daha öldüriyesiye dayak yedi. 

Bursa'nın Mudanya ilçesi Eşkel semti civarında bir eğlence mekanında 10 kişilik arkadaş grubu, sahnede olan müzisyen Özkan Süslerer’den iki kez aynı parçayı çalması konusunda istekte bulundu.

Müzisyen az önce çaldığını, biraz zaman geçtikten sonra çiftetelliyi tekrar çalacağını belirtti.

İstekleri yerine gelmeyince gerginlik çıktı

Çiftetelli istekleri gerçekleşmeyen grup, müzisyen ile sözlü tartışmaya girdi.

Mekan çalışanları ile etraftaki müşterilerinin araya girmesiyle sözlü tartışma, büyümeden sonlandırıldı.

Molaya çıkmasını bekleyip öldüresiye dövdüler

Grup, sahnedeki çalışanların molaya çıkmasını bekledi. Müzisyen Özkan Süslerer’in sahneden molaya çıktığını gören 10 kişi, arka bahçede sıkıştırdığı müzisyeni öldüresiye darbetti.

Olayın seslerini duyan mekan çalışanları, kavganın olduğu yere doğru koştu ve çıkan kavgayı ayırdı.

"10 kişi bana pusu kurdu"

Süslerer, olaya yönelik açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Oyun havası çalıyorduk. Yaklaşık 10 dakika sonra sanatçının gelmesiyle müziğe ara verdik. Daha sonra yanıma sahnede oyun oynayan müşterilerden biri geldi ve bana aynı parçayı bir kez daha çalmamı söyledi. Tekrar çiftetelli çalmamı istediler. Bende bir müddet sonra tekrar çalacağımı belirttim. Ardından benimle küfürlü konuşmaya başladı. Ben yine sabırlı davranıp bir şey demedim. Sonra bu 10 kişi bana pusu kurdular. Mola yapmamı beklemişler. Mola yapmak için arka bahçeye çıkınca bir anda darbetmeye başladılar. Bir türlü kaçamadım. Kaburgamda kırık ve omzumda çıkık oluştu. 3 gündür işe gidemiyorum. Bu kişilerden şikayetçiyim. 2 telefonum da kırıldı."

Bakan Fidan: Filistin devletinin tanınması için çalışmalara devam edeceğiz Bakan Fidan: Filistin devletinin tanınması için çalışmalara devam edeceğiz

Durum, 112 Acil Çağrı Merkez’ine bildirildi.