Danla Bilic, makyaj videoları sayesinde kısa sürede geniş bir hayran kitlesi edinerek ve sosyal medyada ünlendi. Geçen yıl eylül ayında başlayan ve iki ay süren bir ilişkisi de magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Bu ilişkinin diğer tarafı ise tanınmış oyuncu Kubilay Aka'ydı. Ancak Kubilay Aka, bir ödül töreninde yaptığı açıklamayla, Bilic ile yollarını ayırdıklarını duyurmuştu.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic'in yeni sevgilisi kim?

Bu sorunun cevabı dün akşam verilen doğum günü partisinde ortaya çıktı. Bilic, oyuncu Kubilay Aka'dan sonra ünlü rapçi Çakal ile birlikte olduğunu duyurdu. İkili, partide samimi anlar yaşayarak dudak dudağa poz verdi. Bu haber, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

ÇAKAL'IN PAYLAŞTIĞI FOTOĞRAF OLAY OLDU

Danla Bilic, yeni yaşını yeni sevgilisiyle kutladı. Sosyal medyada milyonlarca takipçisi olan ünlü fenomen, rap müziğin yükselen ismi Emirhan Çakal ile aşk yaşadığını duyurdu. Çakal, Bilic'le öpüşürken görüntülendiği videoyu Instagram hesabından paylaştı.

Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık Tahliye edilen Nihal Candan'dan ilk açıklamalar: Seçil Erzan'la aynı koğuştaydık

Ayrılır mısın, ayrılmaz mısın?

Danla Bilic, son olarak TikTok'ta 'Ayrılır mısın, ayrılmaz mısın?' akımı yapan bir çiftin viral olan videosunu paylaşıp; "Bu çift kimdi ya, Danla Bilic-Kubilay Aka mı?" yazmasıyla çok konuşulmuştu. Bilic'e, eski sevgilisi Aka'dan yanıt gecikmemişti. Oyuncu, Danla'ya; "Seninle kimse kıyaslanamaz bile, lütfen" yorumunu yazmıştı.