Bakan Kacır: Askeri insansız hava aracı üretiminde dünya lideriyiz Bakan Kacır: Askeri insansız hava aracı üretiminde dünya lideriyiz

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ziyaret maksatlı Gümüşhane'ye gitti. Bakan Bilgin, Gümüşhane İl Özel İdaresi’nde düzenlenen iftar programına katıldı. Ardından 3600 ek gösterge ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

''BU AY İÇERİSİNDE TAMAMLAYACAĞIZ''

3600 ek gösterge ile ilgili açıklamalarda bulunan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, ''Enflasyonun tahribatlarına karşı koruyacak yeni çalışmalarımız var. Önümüzdeki günlerde sayın Cumhurbaşkanımızın daha kapsamlı bir şekilde bu konuyu kamuoyuyla paylaşacağını söylüyorum. Bütün çalışanlarımız asgari ücretliler, emekliler, memurlar, kamu personelleri, işçi ve memur emeklileri bütün bunlar herkes bilsin ki Türk devleti sosyal hukuk devletidir ve çalışanlarını mutlaka korur, hepsiyle ilgili de çalışmalarımız devam etmektedir. Bunları programımıza göre kamuoyuyla paylaşacağız.'' dedi.

Geçen ay AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu’dan EYT meselesine ilişkin önemli açıklamalarda bulunmuştu. Akbaşoğlu, 3600 ek göstergeyi hallettikten sonra EYT meselesini masaya yatıracaklarını belirtmişti. Gözler Akbaşoğlu'na çevrildi.