Müge Anlı'ya bağlanan Kenan isimli bir köylünün anlattıkları herkesi şoke uğrattı. Avukat Rahmi Özkan duydukları karşısında "seni pis sapık' diye Sinan'a ağzına geleni söylerken, Müge Anlı sinirden ağladı.

Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e savaş suçu kanıtlarıyla yanıt Dışişleri Bakanlığı'ndan İsrail'e savaş suçu kanıtlarıyla yanıt

Tokat 11 gündür kayıp olan Arife Gökçe'yi arıyor. 64 yaşındaki 5 çocuğu 12 torunu bulunan Arife Gökçe evinde tavuk pişirirken kayıboldu. Arife Gökçe'nin kaybolması araştırılırken, köylüsü Sinan'ın yaşlı kadına cinsel tacizde bulunduğu ve sürekli cinsel içerikli mesajlar attığı belirlendi. Arife Gökçe'nin eşi Fikri Gökçe ve oğlu Tufan Gökçe, Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurunca Arife Gökçe'nin tacizcisi Sinan Sardoğan da yayına getirildi.Arife Gökçe'nin oğlu Tufan'ın sınıf arkadaşı da olan Sinan Sardoğan 'kaçırma ve tecavüz' itirafında bulundu ve 2 ismi suçladı.

RAHMİ ÖZKAN YÜZÜNE TÜKÜRDÜ! MÜGE ANLI SİNİRDEN AĞLADI

Bugün canlı yayına bağlanan Kemal Karaaslan'ın Sinan'la ilgili ifşaları herkesi şoka uğrattı. Avukat Rahmi Özkan kendini tutamayıp Sinan'ın yüzüne tükürürken Müge Anlı dinledikleri yüzünden sinirden ağladı.

ARİFE GÖKÇE OLAYINDAKİ YAŞANAN YENİ GELİŞME

Sapık mesajları ortaya çıkan Sinan Sardoğan, Müge Anlı'nın pazartesi günü yaptığı yayının finalinde itiraflarda bulundu. İddiasına göre o gün akrabası olan Kadir Durmuş ve Mustafa Karaaslan ile Arife Gökçe'nin evine gittiler. Kadir "Arife yenge bir dışarı gelir misin' diye seslendi ve yaşlı kadın kapıya çıkınca ensesine odunla vurup bayılttı. Kadını kucaklayan Kadir, Mustafa Karaaslan'ın arabasına bindirip kaçırdı.

Kemal Karaaslan canlı yayında Sinan Sardoğan'ın Arife Gökçe'den önce de kendi eşi Fatma Karaaslan'ı taciz ettiğini söyledi. Kemal Karaaslan şikayetçi olunca karakolda ifadesi alınıp serbest bırakılmış. Fatma Karaaslan'ı çocuklarının yanında dövmüş, annesinin başını yarmış. Sinan çocuklarını Kur'an Kursundan alan Fatma Karaaslan'ın önünü kesip taciz etmeye kalkmış. Bacağından sakat olan Fatma Karaaslan çocukları ile birlikte koşarak kaçmış. Sinan kadını ve çocuklarını kovalamaya devam etmiş. Müge Anlı bunları öğrendikten sonra Sinan'a yönelik daha fazla kuşku duymaya başladı. 'Kemal beyin karısını kovalamışsın, yakalasaydın ne yapacaktın' diye sorunca Sinan Sardoğan "O zaman bir cahillik ettim. Eskidendi o" diyerek yanıtlamış.

Kemal Karaaslan'ın Sinan Sardoğan hakkındaki taciz ifşaların Müge Anlı'nın avukatı Rahmi Özkan'ın sinirini bozdu. Canlı yayında olmasına aldırmayan Rahmi Özkan,Sinan'ın suratına tükürdü ve  "Allah senin gibi bir belayı kimsenin karşısına çıkartmasın. Allahın belası ırz düşmanı herif. Tu Allah cezasını versin senin be..." dedi.