Seçime kısa bir süre kala staj ve çıraklık mağdurları sorunlarının çözümü için çaba göstermeye devam ediyor. Birçok platformdan seslerini yetkililere duyurmaya çalışan staj ve çıraklık mağdurları Meclis'in kapanmasının ardından bir kez daha büyük bir hayal kırıklığı daha yaşadı. Ancak seçime kısa bir süre kala oy toplamak amacıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın olaya el konulabileceği düşünülüyor. 

CHO STAJI ÇÖZECEKLERİNİ SÖYLÜYOR

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin ne de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından staj ve çıraklık konusuna değinmedi. Ancak muhalefet partileri konuyu gündemde tutmaya devam ediyor. Özellikle CHP, staj ve çıraklık sorununu çözeceklerini vaat ediyor. 

CHP, Meclis'in tatile girmeden önce yaptığı bir açıklama, staj mağdurlarının paylaşımı sonucu yeniden gündem oldu. Özel, "14 Mayıs'ta geleceğiz, bunların hepsini çözeceğiz. Hepsine sçz;14 Mayıs'ta yine baharlar gelecek" demişti. 

Twitter'da en çok TT olan "StajaBaharGelecek" etiketi ise bugünde gündemde kalmayı başarıyor. 

Memur öğretmenlerin sorunlarının çözümüne ilişkin soru önergesi Meclis'te! Memur öğretmenlerin sorunlarının çözümüne ilişkin soru önergesi Meclis'te!