Yozgat’ta kız yurdunda kalan 4 arkadaşın iddialarına göre, Bim mağazından satın aldıkları cipsin içinden fare ölüsü çıktı.

Görüntülerin sosyal medyada hızla yayılarak tepki çekmesinin ardından BİM Birleşik Mağazalar A.Ş'den açıklama geldi. Yapılan açıklamada, paketten çıkan fare için 'yabancı cisim' ifadesi kullanılırken 'böyle bir olayın gerçekleşmesi mümkün değildir' ifadesine yer verildi.

'Bim hiçbir zaman sorunlu ürün satmamıştır'

BİM'in açıklaması şöyle:

''Sosyal medyada ve bazı online haber sitelerinde BİM'in özel markalı cipsinin içinde yabancı cisim çıktığına dair paylaşımlar yapılmaktadır.

Mevcut üretim sürecinde böyle bir olayın gercekleşmesi mümkün değildir. Türkiye'de her gün milyonlarca tüketicinin alışveriş yaptığı BİM mağazalarında satışa sunulan bütün ürünler titizlikle kontrol edilmekte ve hiçbir şekilde tüketicinin kandırılmasına veya sağlığının riske atılmasına izin verilmemektedir.

Özel markalı ürünlerimizin üretimini yapan tüm tedarikçilerimiz ve üretim aşamaları kalite kontrol ekiplerimizin yönetiminde, yetkili bağımsız denetim kurumları tarafından düzenli olarak denetlenmektedir. BİM hiçbir zaman müşterilerine sorunlu bir ürün satmamıştır, bundan sonra da satmayacaktır.''

Güvenlik amiri, yardımcısını öldürmüştü! Cinayetin nedeni ortaya çıktı Güvenlik amiri, yardımcısını öldürmüştü! Cinayetin nedeni ortaya çıktı

'Bim hiçbir zaman sorunlu ürün satmamıştır'

Ne olmuştu?

Yozgat'ta 4 üniversite öğrencisi, BİM'den aldıkları cips paketinden fare ölüsü çıktığını iddia etmişti.

Sosyal medya hesabından görüntüleri paylaşan genç, "Bugün hayatımın şokuyla karşılaştım. 26 Kasım günü BİM'den aldığımız Party haşhaşlı cipsinde böyle bir şeyle karşılaştık. Arkadaşlarımla ben hala şoktayız" ifadelerini kullandı.

Öğrenciler, o anları cep telefonlarına kaydederek Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi (CİMER) ile Tarım ve Orman Bakanlığı Alo 174 İhbar Hattı'na iletip, oradan da polis merkezine şikayette bulundular.