İnci Taneleri'ne damga vuran ses! Göksel'den tam not aldı İnci Taneleri'ne damga vuran ses! Göksel'den tam not aldı

Yayınlandığı günden itibaren eleştirilerin hedefi alan ve RTÜK tarafından para ve durdurma cezası alan dizi Kızıl Goncalar, dün akşam yeni bölümüyle yayınlandı.

Kızıl Goncalar 3. bölüm full izle - 22 Ocak Kızıl Goncalar son bölüm izle

Diziye "toplumun milli ve manevi değerlerine" aykırılıktan yüzde 3 idari para cezası, 2 kez de program durdurma cezası verildi. Ankara Bölge İdare Mahkemesi, RTÜK tarafından Kızıl Goncalar'a verilen iki kez program durdurma ve 9 milyon cezayı onaylamıştı.

KIZIL GONCALAR BU AKŞAM VAR MI? Kızıl Goncalar dizisi yeni bölümler neden  yayınlanmıyor? 3. yeni bölüm ne zaman ekrana gelecek? Fox TV 15 Ocak yayın  akışı

Ekranlara ara veren dizi dün akşam yayınlandı.

3.bölümde neler oldu?

Levent’in Zeynep’i kurtarma girişimi hiç beklemediği bir yerden engellenir. Kızının okuması için hayaller kuran Meryem, Naim’in ve tarikatın kızı Zeynep’e dair yaptıkları planı öğrenmiştir. Naim, tarikatın içinde yükselme hesapları yaparken Meryem kızını kurtarmak peşindedir. Cüneyd’in gelgitli halleri ise amcası Sadi Hüdayi’yi düşündürmektedir. Onun ve tarikatın geleceği için düşündükleri planı bir an önce hayata geçirmeye niyetlidir. Eşi Hasna ve kızı Feyza’nın başka planları vardır. Mira, babasına olan öfkesinin artmasıyla başını çok daha büyük belalara sokar.

FOX TV'nin hedefteki Kızıl Goncalar dizisinin yerine neyi yayımlayacağı  ortaya çıktı!

Kızıl Goncalar dizisi 4. yeni bölümü ile gelecek hafta 29 Ocak akşamında FOX TV ekranlarında yayınlanacak.

Editör: Zeynep Peksoy