Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOFAŞ Kapalı Spor Salonu'nda  “AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı”nda konuştu. Konuşmasının ardından Erdoğan, AK Parti Bursa İlçe Belediye Başkanı Adaylarını açıkladı.

"Allah'tan rahmet diliyorum. Ülkemizin son dönemde yetiştirdiği en önemli münevverlerden, cumhurbaşkanlığı kültür sanat büyük ödülü sahibi, Alev Alatlı hocamız aramızda yaşamaya devam edecek" ifadelerini kullanan Erdoğan vefat eden Alev Alatlı'yı andı. 

"CHP'DE HERKES BİR KÖŞE BAŞINA YAPIŞMANIN DERDİNDE"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bursa'yı hak ettiği eserlere kavuşturmak için gece gündüz çalıştık" ifadelerini kullanan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları şöyle:

"CHP'de herkes bir köşe başına yapışmanın derdinde. Ne ülkemiz ne şehirlerimizin durumu hiçbirinin umurunda değil. Biz Türkiye Yüzyılı peşinde koşarken, kendi yıldızlarını parlatmaktan başka gayesi olmayanlara milletimizin gereken cevabı vereceğine yürekten inanıyorum. Bizim için siyaset hayırda yarış vesilesidir. Biz rakiplerimizle eser, hizmet ve icraat konusunda yarışmak istiyoruz.

AK Parti belediyeciliği, eser ve hizmet siyaseti rüştünü ispat etmiş müktesebata sahiptir. Her kim daha iyisini yapabileceğini iddia ediyorsa hodri meydan.

Sakarya'da hekimler ve sağlık çalışanlarından Filistin için "sessiz yürüyüş" Sakarya'da hekimler ve sağlık çalışanlarından Filistin için "sessiz yürüyüş"

Daha düne kadar ittifak içinde oldukları partileri bile gözleri görmüyor, çiğneyip geçiyorlar. Kendi arkadaşlarına ve müttefiklerine bu derece hoyratça davrananların şehirlerimize ve oralarda yaşayanlara şefkat göstermesi mümkün mü?"

Editör: Gizem Külcü