Cumhurbaşkanı Erdoğan Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen AK Parti mitinginde vatandaşlara hitap ediyor. Erdoğan Çıkar kavgasıyla uğraşmaktan dünya umurlarında değil. Dün yoldaşlık ettiklerini, bugün hançerlemekten geri durmuyorlar." sözleriyle CHP'ye sert çıktı.

ERZİNCAN'DAKİ MADEN FACİASINA İLİŞKİN KONUŞTU

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

"Değerli kardeşlerim, sizleri en kalbi duygularla selamlıyorum. Erzincan'daki maden ocağındaki vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. 9 işçimizin toprak altında kaldığı tespit edildi. Binlerce kişi bölgedeki arama faaliyetlerine destek veriliyor. İhtiyaç duyulan her türlü araç gereç de gönderiliyor. Toprak altından güzel haberler almayı ümit ediyoruz.

2 ilde terör operasyonu: 7 gözaltı 2 ilde terör operasyonu: 7 gözaltı

Maalesef bu sabah da Marmara'da bir kargo gemisi battı. Dalgaların boyunun 3 metreye ulaştığı zorlu hava şartlarına rağmen bir an önce kardeşlerimizi kurtarmak için çalışmalarımız devam ediyor. Bir kez daha Erzincan'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum"

"CHP ZİHNİYETİNİN YÖNETTİĞİ KENTLERİN İÇLER ACISI HALİ ORTADA"

"Eski ve yeni genel başkanlarıyla, aday olamayanlarıyla hepsinin tek gündemi seçim sonrası CHP'sinin yönetimini ele geçirmek. Şimdi ona çalışıyorlar... Acaba hangimizin elinde kalacak diye. Çıkar kavgasıyla uğraşmaktan dünya umurlarında değil. Dün yoldaşlık ettiklerini, bugün hançerlemekten geri durmuyorlar. Bunların eser kazandırmak, şehirlerimiz için çalışmak gibi bir gayesi olabilir mi? CHP aynı kafayla yola devam ediyor.

Ben 1994'te görevi aldığımda İstanbul çöp halindeydi. Bugün de CHP zihniyetinin yönettiği kentlerin içler acısı hali ortada. İcraatta seviyemize çıkamıyorlar"

 "Bu şehrin çehresini hangi eser ve hizmetlerle geliştirip güzelleştirdiğimizin en yakın şahidi sizlersiniz"

Ayrıntılar geliyor...