Cumhurbaşkanı Erdoğan, 6. Etnospor Forumu'na video mesaj gönderdi, Erdoğan gönderdiği video mesajda şu ifadelere yer verdi:

"Dünyanın her köşesinden gelerek bu foruma iştirak eden ve katkıda bulunan herkese teşekkür ediyorum. Etnospor Forumu, küresel krizlerin, gerilimlerin ve çatışmaların insanlığın ortak geleceğini tehdit ettiği bir dönemde düzenleniyor. Geleneksel sporların zengin çeşitliliğini yansıtan forumumuzu tüm farklılıkların ötesinde bir barış ve dayanışma platformu olarak görüyorum. Kurumsal üyelerin yanı sıra 50 farklı ülkeden çeşitli düzeydeki temsilcilerin katıldığı Etnospor Forumu'nun bölgemiz başta olmak üzere tüm dünyada huzur ve güven ikliminin gelişmesine katkı sağlamasını diliyorum"

"HER TÜRLÜ GAYRETİ SERGİLEMEYE DEVAM EDECEĞİZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Antalya ile aynı denizi paylaşan, Akdeniz'in hemen öte tarafındaki Gazze'de yaşanan insanlık trajedisini sona erdirecek dayanışma ruhunun bu forumda tezahür edeceğine inanıyorum"

"Bizler de Gazze başta olmak yakın coğrafyamızda süregiden krizlerin, katliamların ve acıların önüne geçmek için elimizden gelen her türlü gayreti sergilemeye devam edeceğiz. Gönül coğrafyamızdan başlayarak tüm dünyada barışın, adaletin ve huzurun hakim olması için her zamankinden daha fazla çalışacağız" sözleriyle barış vurgusu yaptı.

DEM Parti'de büyük skandal! Kaçak elektriği kesilenleri protestoya çağırdı DEM Parti'de büyük skandal! Kaçak elektriği kesilenleri protestoya çağırdı


 

Editör: Gizem Külcü