Karadenizli vatandaşların ve fındık bahçesi sahiplerinin merakla beklediği fındık fiyatları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ordu ve Giresun gezisiyle belli olacak.

Ordu ve Giresun'da yaşayan vatandaşların merakla beklediği Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaret tarihleri belli oldu. 

Bedelli askerlik fiyatlarına zam geliyor Bedelli askerlik fiyatlarına zam geliyor

Edinilen bilgilere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan 29 Temmuz Cuma günü Giresun’da, 30 Temmuz Cumartesi günü ise Ordu’da olacak.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ordu ve Giresun ziyaretlerinde fındık fiyatlarına dair açıklama yapması beklenirken ziyaret programı henüz açıklanmadı. 

Fatsa Mitingi

Geçen hafta pazar günü SOL Parti tarafından düzenlenen ve ekonomik krize, sürekli artan zamlara, fındık tekellerine, taşocaklarına ve madenlere karşı örgütlediği Fatsa Mitingine katılım yoğundu. 

Mitingde konuşma yapan SOL Parti Başkanlar Kurulu Üyesi Önder İşleyen, "Buradan bütün Fatsa’ya devrimciler olarak bir söz veriyoruz. Bu mitingden sonra fındıkçının taş ocağı istemeyen halkın emekçinin yanında olacağız. Yeni bir Fiskobirlik kurmak mı, köy köy örgütlenerek bu mücadeleyi büyüteceğiz. Üreticiler kendi meclisleriyle örgütlenecek. Kendi haklarını arayacak. Biz bu mücadeleyi tüm gücümüzle sürdüreceğiz" açıklamasında bulunmuştu.