Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Millet Kongre ve Kültür Merkezi Müdürü Orhan Karakurt, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nin ücretsiz konserler yapacağını duyurdu.

Karakurt, Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek konser ve etkinliklerle ilgili çalışmaları anlattı. "Merkezimizin sahnesi; opera, tiyatro, konser, konferans ve seminer dahil olmak üzere her türlü etkinlik performanslarını sahnelemeye müsait ve tüm teknik donanımlara sahip olacak şekilde tasarlandı. Etkinliklerimize katılım göstermek isteyen misafirlerimiz; www.milletkultur.gov.tr internet adresimizden davetiyelerini edinebilirler. Konser ve etkinlik takvimine, internet sitesinin yanı sıra sosyal medya platformlarında oluşturulan "milletkultur" sayfalarından da ulaşılabileceğini belirtti.

Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’ndeki etkinlikler, yarın ilk olarak Sinan Akçıl konseriyle başlayacak. 22 Temmuz'da Türk Dünyası Müzik ve Halk Dansları Topluluğu, 29 Temmuz'da Jandarma Bandosu’nun konserleri gerçekleştirilecek.

Ağustos ayında 2023 Aşık Veysel Yılı’na özel olarak hazırlanan etkinlikler Cumhurbaşkanlığı Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Ayrıca ağustos ayı içerisinde, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası 100. Yıl Konseri ve 100. Yıl Marşı’nın tanıtım programıda gerçekleştirilecek. 

Memur emeklilerinin hakları Meclis'te! Memur emeklilerinin hakları Meclis'te!

Beştepe'nin konser ve çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapacağını açıklayan Karakurt, sadece yetişkinler için değil çocuklar ve gençler için de tiyatrolar, müzikaller, söyleşiler gibi eğitim, kültür ve sanatın yelpazesini oluşturan pek çok etkinlik düzenleneceğini dile getirdi. Karakurt, tüm etkinliklerin ücretsiz olacağını bildirdi.

Kaynak: