İstanbul'da zabıta ekipleri, gelen ihbar üzerine bir gecekonduya baskın düzenledi. Adreste yapılan aramada, kamyonet içinde kesilmiş at etleri ve kesilmek üzere bekletilen 3 at bulundu. Polis ekipleri, olayın ardından kaçan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı. Kurtarılan canlı atlar koruma altına alınırken, kesilmiş at etleri imha edilmek üzere götürüldü.

Sultangazi'de Sultangazi Belediyesi zabıta ekipleri Habipler Mahallesi hakkında gelen bir ihbar üzerine harekete geçerek baskın düzenledi. Zabıta ekipleri adreste yapılan aramada 3 at bulurken park halindeki bir kamyonetin kasasında ise kesilmiş ata ait et parçaları olduğunu tespit etti.

POLİS BASKININDAN ÖNCE KAÇTILAR

Polis ekipleri gecekonduda yaptığı aramada kimseye rastlamazken, şüphelilerin baskın öncesi kaçtığı öğrenildi. Şüphelilerin yakalanması için başlatılan çalışmalar devam ediyor.

CANLI KURTARILAN ATLAR KORUMA ALTINA ALINDI 

Yapılan çalışmaların ardından ahır içerisinde bulunan 3 at, Sultangazi Belediyesi'ne ait binicilik tesislerine götürülerek muhafaza altında alındı. Etlerin yüklendiği kamyonet ise inceleme yapılmak üzere Sultangazi Belediyesi veterinerlik işleri şefliğine götürüldü.

Bakan Bayraktar: Maden sahalarına 18 milyondan fazla ağaç tekrar dikildi Bakan Bayraktar: Maden sahalarına 18 milyondan fazla ağaç tekrar dikildi