Kara para aklama iddialarıyla tutuklanan Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın durumu hakkında Demet Akalın'dan açıklama geldi. Akalın, canlı yayında yaptığı konuşmada, üzüldüğünü açıkladı.

Dilan Polat ve eşi Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçakçılığı suçlamaları nedeniyle soruşturma altında. Geçtiğimiz günlerde evlerine düzenlenen operasyonla gözaltına alınan çiftin durumu merak ediliyor. Dilan Polat, doğum fotoğrafçılığı yaparak mesleğe başlayan ve Demet Akalın'ın da eski fotoğrafçısı olan bir isim olarak sık sık gündeme geliyordu.

Hafta içi her gün kendi programında canlı yayına çıkan Demet Akalın eskiden beraber çalıştığı Dilan Polat ile ilgili ilk kez açıklamalarda bulundu.

“Sonra birtakım şeyleri hissettiğim için uzaklaştım"

Yeni programı Demet ve Jess'le Gel Konuşalım'da Dilan Polat hakkında açıklamalar yapan Demet Akalın “Esra Balamir getirmişti bana Dilan Polat'ı. Fotoğraflar çekmesi için. Gülşen'e götürmüştüm onun oğlunun fotoğraflarını çeksin diye. Bizim sahne fotoğraflarımızı çekerdi, eşiyle gelirdi. Dilan böyle bir kız değildi.”

Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun Deniz Çakır'dan sokak hayvanları yorumu: İlk beni uyutun

“Sonra birtakım şeyleri hissettiğim için uzaklaştım. Benimle ve Hira’yla dalga geçen videolar yaptı, benim için orada bitti. Sabah onu o halde izleyince inan üzüldüm!” dedi.