Dördüncü sezonu merakla beklenen Teşkilat dizisinde şoke eden bir gelişme yaşandı. 'Zehra Balaban'a hayat veren oyuncu Deniz Baysal, Teşkilat dizisinin ekibinden ayrıldı.  Murat Yıldırım’ın devam edeceği öğrenilen dizide yeni TİM kurulacak. Teşkilat ekibine veda eden Deniz Baysal, Instagram hesabında veda paylaşımı yaptı. Oyuncu paylaşımında, şu ifadelere yer verdi:

Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı Enerji içeceği videoları ile biliniyordu! Fenomen Neşet Turan'a canlı yayında kamyonet çarptı

"Bi yolun daha sonuna geldik"

"Benim için kolay değil. Nasıl kısa yazabilirim, anlatabilirim bilmiyorum ama...Bir yolun daha sonuna geldik. Benim için unutulmayacak, tadı ne olursa olsun damağımda kalacak bir proje oldu Teşkilat. Bu yolculukta, 3 sezonda emeği geçen tüm canım ekip arkadaşlarım... Her birinizi çok seviyorum. Bi kusurum olduysa affola... 

"Ağlamıyorum gözüme hançer kaçtı"

Benim için bitmiş olsa da, her daim yanınızdayım. Unutulmaz anılar yaşadık hep birlikte. Ne mutlu bana! Yolunuz her zaman açık olsun. Ve siz kıymetli izleyicilerimiz; 3 sezon boyunca verdiğiniz her destek, yaptığınız her eleştiri için çok teşekkür ederim. İyi ki varsınız... Nasıl veda edebileceğimi bile düşünememiştim açıkçası... Teşkilat'tan bi Zehra Balaban geçti... Ağlamıyorum gözüme hançer kaçtı. 

Murat Yıldırım da rol arkadaşında şu şekilde veda etti:  "Dostum, canım senin için her şeyin en güzeli olsun, seni tanıdım bu çok değerli. Her zaman yanındayım."