Magazin

Derya'nın üçlü ilişki ve ihanet itirafları herkesi şok etti!

Hafta içi her gün ATV ekranlarına gelen Müge Anlı'da eşini öldürmekle suçlanan Derya üçlü ilişki ve ihanet itirafları sosyal medyada gündem oldu.

Abone Ol

23 yaşındaki kocası Selim Yalçınkaya'nın vefatı ardından Müge Anlı ile Tatlı Sert programına çıkan eşinin ailesi kendisini cinayet ile suçlayan Derya'nın canlı yayında kendisini savunmak için yaptığı itiraflar gündem oldu.

Evliliği boyunca eski sevgilisi, eşinin arkadaşı, eşinin amcası, eşinin eniştesi ve aynı köyden birkaç kişiyle eşini aldattığı ortaya çıkan Derya'nın asıl itirafı bambaşkaydı!

Derya'nın anlattıklarına göre eşi Selim, farklı cinsel fantezilerini Derya'nın üstünde denemek istemiş ve hatta Derya'yı başka erkeklerle görüştürüp üçlü ilişki yaşamak için zorlamış.

İtirafların ardından Derya sosyal medyada gündem olmuş ve tartışmalara yol açmıştı.

Luis Berder isimli bir Facebook kullanıcısı, Ankara'da yaşanan bu cinayet ve ihanet dosyasını inceleyerek analiz yaptı.

@maviberesiz isimli Twitter kullanıcısı ise bu anlatılanlardan yola çıkarak özet niteliğindeki bu yazıyı şema haline getirdi.

Twitter kullanıcısının bu paylaşımı binlerce yorum ve beğeni aldı. Müge Anlı izleyicileri de tabloda ve paylaşımda eksik gördüklerini yorumla paylaştılar.