Galatasaray Uefa Şampiyonlar ligi grup karşılaşmaları 3. maçında Almanya ekiplerinden Bayern Munich ile RAMS Park'ta 19:45'te karşılaşacak. Karşılaşmayı İtalyan hakem Davide Massa yönetecek. Massa'nın yardımcılıklarını Filippo Meli ve Stefano Alassio üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Daniele Chiffi olarak belirlendi.

Galatasaray'da gözler Bayern Münih maçına çevrildi

Gruptaki ilk karşılaşmasında Danimarka temsilcisi Kopenhag ile İstanbul'da 2-2 berabere kalan Galatasaray, ikinci maçında konuk olduğu İngiliz ekibi Manchester United'i 3-2 mağlup yenmeyi başarmıştı. Sarı-kırmızılı takım, grupta 4 puanla ikinci sırada bulunu Daha önce karşılaştığı Manchester United'i 3-2 yenen Galatasaray kasasını ağzına kadar doldurarak büyük gelir elde etmişti. Temsilcimiz Galatasaray dev maç öncesinde Beşiktaş'ı kendi sahasında yenerek moral toplamıştı. 

Podolski den Bayern Münih e Galatasaray uyarısı | beIN SPORTS Türkiye -  beinsports.com.tr/

Bayern Münih ise ilk maçta sahasında Manchester United'ı 4-3, ikinci maçında da deplasmanda Kopenhag'ı 2-1 yendi. Alman ekibi, grupta 6 puanla listenin en üstünde yer alıyor.

Galatasaray-Bayern Münih maçı ne zaman? GS'nin Şampiyonlar Ligi'ndeki  üçüncü maç tarihi - Son Dakika Spor Haberleri | NTV Spor&Skor

BAYERN MUNİCH'İN GALATASARAY KADROSU

Peretz, Ulreich, Min-Jae, De Light, Kimmich, Kane, Sane, Coman, Choupo-Moting, Davies, Sarr, Müller, Laimer, Tel, Mazraoui, Kratzig, Musiala, Pavlovic. Leon Goretzka, Serge Gnabry, Manuel Neuer, Dayot Upamecano ve Raphael Guerreiro maç kadrosunda yer almayacak.

Emre Belözoğlu'ndan şok sözler: Kendime yediremiyorum Emre Belözoğlu'ndan şok sözler: Kendime yediremiyorum

Bayern Münih'te bir sakatlık daha: Galatasaray maçında forma giyemeyecek