MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşarak önemli açıklamalarda bulundu. 2023 seçimlerine de değinen Bahçeli "2023'te Cumhurbaşkanımız tekrardan, yeniden ve çok güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı seçilecektir." açıklamasını yaptı.

"Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı meşrudur, yasaldır"

Devlet Bahçeli şu ifadelerde bulundu:

"Yenilen pehlivan güreşe doymazmış ama sizi doyuracağız. Minderden kaçmaya fırsat bile bulamayacaksınız. Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın adaylığı meşrudur, yasaldır ve anayasaldır. Hevesler beyhude, çabalar boşunadır. 2023'te Cumhurbaşkanımız tekrardan, yeniden ve çok güçlü bir şekilde Cumhurbaşkanı seçilecektir. Türkiye'nin geleceğini cumhur ittifakı inşa edecektir. Göz az görürse, kulak az duyarsa, akıl ve zeka kıtlığı ileri düzeyde yaşanırsa bundan mütevellit hayal dünyasının müdavimleri çakılı kaldıkları hezeyan nöbetlerinden bir türlü çıkamayacakladır."

Ümraniye'de trafik kazası! Trafik polisi şehit oldu Ümraniye'de trafik kazası! Trafik polisi şehit oldu

"Vakit imanla şevkle ve heyecanla mücadele vaktidir. Vakit hedefimize kilitlenme vaktidir. Vakit gönüllere girme, gönüllerde kucaklaşma vaktidir. Hiç kimse merak etmesin, istikbalin kudreti, tıpkı mazide olduğu gibi büyük Türk milleti olacaktır."